Joomla Templates by Best Hostmonster

Verzija InsurLab 3.2.786

Objavljeno ponedeljak, 19 decembar 2016

    Postavljena je nova verzija InsurLab 3.2.786

    Ovo su promjene koje sadrži ova verzija :

 

1.       Omogućeno , zaduživanje, praćenje stroge evidencije i razduživanje ostalih dokumenata (Kupoprodajni ugovori, razni obrasci,…)

2.       Skinuta obaveznost unosa dodatnih polja , Premijski razred prethodne polise, bračno stanje, datum sticanja vozačke za teritoriju Federacije BiH. Ostavljeno je da se ovi podaci na teritoriji FbiH opciono unose i nisu predmet kontrole. Parametar kontrole je vezan za   zonu rizika koja se koristi na teritoriji FbiH (05).

3.       Definisanje parametara za obračun provizije, dopunjen indikatorom da li se popust(povrat) po AO polisama izbija iz osnovice za obračun provizije ili se provizija računa na bruto premiju.Obračun prilagođen indikatoru.

4.       Dorađen obračun provizije kada je u pitanju  obračun „zbirnih“ šifri preuzimača rizika. Na primjer

Ako se zahtijeva opcija „Obradi“, a u pitanju je „zbirna šifra“, program će u istom prolazu obraditi proviziju za sve pripadajuće  preuzimače (u navedenom primjeru B02364,B07006,B60008).

5.       Optimizacija konekcija , kontolisana i dorađena tako da se vrši i kontrola konekcije na svaki upit, tako da je mogućnost pucanja svedena na minimum. Optimizovane opcije dnevnika , ostalo je još da se potpuno iskontrolišu opcije obrade šteta da bi proces u potpunosti bio zatvoren.

6.       Obrisana stavka u bazi štetnika za 2015. A po zahtjevu Drina osiguranja i to :

7.       Promjena podataka u bazi štetnika 2015. A po zahtjevu Nešković Osiguranja i to:

 

8.        

Pogodaka: 1334